Plic de Catifea Mesaj Personalizat

25,00lei

Numarul minim de ore necesar pentru pregatirea livrarii: 24 ore

Descriere

Plic de Catifea Mesaj Personalizat este propunerea noastă pentru a trimite un gând dulce persoanei dragi ție. Poți adauga acest produs alaturi de cutia de căpșuni în ciocolată sau de aranjamentul cu fructe, flori și ciocolată belgiană. Indiferent ca este vorba de un mesaj scurt sau de ceva mai lung, nouă ne place să așternem cuvintele tale și să le expediem cu drag.

Plic de Catifea Mesaj Personalizat este o variantă elegantă și personalizată de a transmite gandurile tale catre cei dragi ție. Ce ne place la acest plic este eleganța materialului, o catifea de culoare verde smarald în care așezăm hartia pe care scriem mesajul tău. Te putem ajuta cu câteva idei pentru mesaj sau ne poți scrie tu mesajul pe care îț dorești. Când adaugi produsul în coșul de cumparaturi, ai câmpul note comanda unde poți trece mesajul sau ne poți scrie pe Whatzapp ori email.

Ne place să facem parte la momentele frumoase, la bucuriile celor care primesc cadourile voastre și ne place să personalizăm fiecare produs. Acest plic rafinat se poate adauga produselor noastre dulci pe care le poți găsi chiar aici:https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/colectia-cadouri-pentru-ea/

Alege să trimiți un cadou dulce, rafinat și deosebit, dar alege să trimiți ți un gând bun și personalizat.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Plic de Catifea Mesaj Personalizat”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *