Cadou Căpșuni în Ciocolată PIANO

380,00lei

Numarul minim de ore necesar pentru pregatirea livrarii: 48 ore

Descriere

Cadou Căpșuni în Ciocolată PIANO încântă și aduce melodia cea mai dulce celei ce îl primește in dar. Un cadou deosebit, un aranjament cadou realizat într-o cutie deosebita, în forma unui pian. Căpșunile dichisite și răsfățate în cea mai fină ciocolată belgiană sunt așezate in cutia pian, iar surpriza nu se termină, sertarul fiind functional, se regăsesc si acolo mici delicii.

Cadou Căpșuni în Ciocolată PIANO, da, un cadou deosebit, potrivit pentru anivesari diverse, dar cel mai bine se potrivește celei ce adoră și iubește muzica.

Melodia dulce cântată de căpșunile deliciose, parfumul îmbrietor adus de florile parfumate și culorile pastelate, toate sunt în perfectă armonie.

Pianul, o piesă atât de elegantă și perfectă, este forma acestei cutii perfecte pentru căpșunile răsfățate în cea mai fină ciocolată. Și pentru că ne place să personalizăm toate produsele noastre, te invităm să ne provoci imaginația și priceprea.

Ne poți contacta pe adresa comenzi@joviebelle.ro sau telefonic. Produsul se poate livra doar in București și în apropierea acestuia.
Dacă nu te-ai hotărât, te invităm si vezi și alte variante chiar aici:https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/colectia-cadouri-pentru-ea/

Acest aranjament este disponibil și în variantă neagră, pianul fiind negru cu auriu, iar culorile pot fi modificate. COntactează-ne și iți oferim mai multe detalii.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cadou Căpșuni în Ciocolată PIANO”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *