Căpșuni în ciocolată FRUNZE DE TOAMNĂ

140,00lei

Numarul minim de ore necesar pentru pregatirea livrarii: 48 ore

Descriere

Căpșuni în ciocolată FRUNZE DE TOAMNĂ este cutia în care așezăm 20 sau 25 de bucați delicioase, decorate si colorate tematic. Pentru că mereu vă spunem că ne place să personalizăm produsele. acesta este unul dintre ele. În culorile toamnei, ciocolata belgiană îmbracă aceste căpșuni delicioase și poate fi cadoul pentru cei dragi ție.

Căpșuni în ciocolată FRUNZE DE TOAMNĂ este un răsfăț pentru gusturi fine și încântă de la prima gustare. Detaliile prezente pe aceste căpșuni sunt realizate manual, din pasta de zahăr și sunt pregătite tematic.

Aceasta cutie se poate realiza în mai multe variante, inclusiv așezate in cutia dreptunghiulara, iar lângă aceste căpșuni să fie chiar un aranjament floral. Nuanțele calde și placute ale toamnei sunt o încantare pentru ochi, iar gustul divin al ciocolatei belgiene un răsfăț.

Alege să faci un cadou personalizat, potrivit pentru orice tip de aniversare sau chiar pentru o seară alături de persoana iubită. Poți alege să trimiți cuiva drag acest cadou, iar de livrare ne ocupam chiar noi. Livrarea produsului se poate face doar in București și în apropierea acestuia.

Găsești mai multe variante ale produselor noastre chiar aici: https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/colectia-cadouri-pentru-ea/

Pentru o ofertă personalizată, te rugăm să ne scrii un email pe adresa comenzi@joviebelle.ro sau să ne contactezi telefonic.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Căpșuni în ciocolată FRUNZE DE TOAMNĂ”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *