Bine ai venit în lumea deserturilor alese Jovie Belle, atelierul deserturilor de lux.

Împreună vom crea deliciul perfect pentru dumneavoastră – deserturi unicat, cadouri aniversare, candy bar sau gustări răcoroase, dulci și rafinate pentru momente de neuitat.

Puteți alege și unul dintre conceptele noastre răsfoind magazinul online JovieBelle.ro sau putem colabora pentru un design irezistibil care să spună povestea dumneavoastră.

Și micile răsfățuri zilnice își găsesc locul în selecția deserturilor Jovile Belle. O cutie de căpșuni proaspete glasate cu cea mai bună ciocolată belgiană poate face orice zi mai frumoasă!

Pentru o aniversare putem alege varianta cu pipete de alcool prețios. Decorul ar putea fi realizat din zmeură liofilizată, fistic prăjit și paiete de ciocolată neagră – un plus de gust și efect.

Îndulcim și distanțarea fizică prin livrarea de cutii miraculoase de voie bună și gusturi intense pentru cei dragi. Un mesaj de dor și bine pentru familie și prieteni de la distanță!

Posibilitățile sunt nelmitate! Suntem pregătiți să vă uimim la fiecare comandă.

Ne găsiți laboratorul în inima vestică a Micului Paris și livrăm oriunde în București +30km. Puteți da comandă din țară și străinătate (plata online). Deși momentan nu ne putem vedea direct, vom ține în permanență legătura prin intermediul pozelor și comunicării la distanță.

Vă asigurăm că respectăm toate regulile și recomandările autorităților cu privire la condițiile de protecție în timpul pandemiei. Luăm toate măsurile pentru a ne proteja echipa, produsele și clienții de posibilitatea contaminării. Împreună vom trece cu bine și peste această perioadă. Totul va fi bine!

 

Jovie Belle. Niciodată o mică îngăduință nu a fost mai binevenită!

Phone icon
Comanda acum!
WhatsApp icon
Solutionarea litigiilor Platforma SOL