Aranjament Căpșuni în Ciocolată și Bujori

320,00lei

Stoc epuizat

Descriere

Aranjament Căpșuni în Ciocolată și Bujori este cadoul cu parfum de primavară și un gust divin de dulce perfect. Bujorii sunt florile cu un parfum primavaratic în culori vibrante și sunt puși în valoare de minunatele delicii.

Acest cadou este unic prin simplul fapt ca nicio floare nu seamnă cu cealaltă, iar fructele sunt și ele personlizate în funcție de acestea. Aranjament Căpșuni în Ciocolată și Bujori aduce bucurie oricui, indiferent de ocazie și promite să impresioneze.

Atenție! Culorile bujorilor pot diferi în funcție de stocul furnizorului. Pot fi albi, roz sau chiar vișiniu. Astfel, dacă doriți să fie identic cu cei din poze, trebuie sa verificăm întâi la furnizor dacă există pe stoc. Se pot comanda în tot timpul anului, însă stocul este limitat.

Pentru că ne place să personalizăm fiecare produs pentru fiecare client în parte, te întrebăm, tu cum ai vrea să fie cadoul tău? dacă nu te-ai hotărât asupra acestui produs, aici poți vedea o întreagă colecție pregătită pentru Ea. Cadouri pentru soția, iubita, sora, prietena sau chiar mama ta. Aici găsești mai multe modele: https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/colectia-cadouri-pentru-ea/

Produsul are nevoie de 72 de ore pentru a fi gata, iar marja de ore este în special pentru flori. Fiind florile care nu se regăsesc în tot timpul anului, trebuie să ne asigurăm că există pe stoc.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Aranjament Căpșuni în Ciocolată și Bujori”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *