Cufăr Fructe în ciocolată DULCE PRIETENĂ

530,00lei

Stoc epuizat

Descriere

Cufăr Fructe în ciocolată DULCE PRIETENĂ a fost cadoul personlizat pentru un om drag și frumos, o blândă ființă care vă îndulcește in fiecare zi. Pentru că ne-am tot laudat cu cadourile si produsele noastre personalizate, ei bine, acesta este dovada. Fructe proaspete, toate îmbrăcate în ciocolată fină belgină, flori parfumate si bineînțeles figurina personalizată și realizată manual.

Cufăr Fructe în ciocolată DULCE PRIETENĂ, este dovada că ne place să ne jucăm cu imaginația și că putem să personaliza produsul pană la cel mai mic detaliu. Orice idee ai avea, în atelierul nostru dulce poate prinde formele cele mai delicioase și poate fi cadoul perfect. ALege să comanzi un cadou personalizat, cu un gust divin și cu detalii așezate cu grija.

Te poți inspira vizualizțnd colecția noastră chiar aici: https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/colectia-cadouri-pentru-ea/

Împreună putem creiona și realiza codoul tău personalizat pentru cea/cel pe care dorești să îl impresionezi. Ne poți scrie un email pe adresa comenzi@joviebelle.ro sau ne poți contacta telefonic.

Culorile, fructele, florile și figurina se pot personaliza, toate astfel încât să rezulte produsul mult dorit. Gustul desăvârșit al fructelor proaspete, îmbracate în ciocolată, alaturi de flori de poveste, conturează cadoul perfect pentru ea.

Alege să personalizezi produsul, iar echipa noastră abia așteaptă să fie provocată și să creeze un produs special pentru tine.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cufăr Fructe în ciocolată DULCE PRIETENĂ”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *