Capsuni in ciocolata si alcool LUMIE

(2 recenzii de la clienți)

145,00lei

Numarul minim de ore necesar pentru pregatirea livrarii: 24 ore

Descriere

Capsuni in ciocolata si alcool LUMIE aduna delicii rafinate in care alcoolul se rasfata pe masura. Un cadou perfect potrivit pentru el, sau ea, dar de ce nu pentru amandoi.

Capsuni in ciocolata si alcool LUMIE este cutia in care asezam 16 delicii, iar fiecare bucatica este scaldata in ciocolata neagra, cu lapte sau alba, de origina belgiana foarte fina. Fiecare capsuna primeste atentia cuvenita si un decor compus din zmeura liofilizata, fistic si foita de aur. Minunea se intampla cu cele 16 pipete pe care le umplem cu 4 tipuri de alcool si care fac degustarea acestor delicii ca fiind una magica.

Wiskey, votka, rom si Martini sunt cele 4 sortimente pe care noi le propunem, insa alegerea este a ta, astfel ca poti personaliza aceasta cutie asa cum doresti. Poti alege de asemenea ca ciocolata sa fie doar de un anumit fel, iar decorul poate fi si el modificat.

Ne place sa personalizam fiecare cadou care ajunge la persoana draga tie. Daca doresti sa te inspiri, aici gasesti mai multe variante https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/colectia-cadouri-pentru-el/

Comanda se realizeaza cu 48 de ore iainte de momentul livrarii produsului, iar de serviciul acesta ne ocupam tot noi. Livrarea se poate face doar in Bucuresti sau in apropiere, iar costul se calculeaza separat.

2 recenzii pentru Capsuni in ciocolata si alcool LUMIE

  1. Adrian

    Nu as fi crezut niciodată ca acest amestec de alcool cu ciocolata și căpșuni poate fi atât de deosebit. Fără cuvinte!!!

  2. Andreea (proprietar verificat)

    A fost un cadou foarte apreciat pentru o prietena. Dupa 10 zile inca se vorbeste de gustul minunat al capsunilor mari si dulci, al ciocolatii, precum si de ideea cu pipetele cu alcool. A fost o surpriza reusita. Mii de multumiri firmei JolieBelle atat pentru produs cat si pentru transport (insistenta de a gasi destinatarul).

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *