Capsuni in ciocolata si alcool LUMIE

145,00lei

Numarul minim de ore necesar pentru pregatirea livrarii: 48

Descriere

Capsuni in ciocolata si alcool LUMIE aduna delicii rafinate in care alcoolul se rasfata pe masura. Un cadou perfect potrivit pentru el, sau ea, dar de ce nu pentru amandoi.

Capsuni in ciocolata si alcool LUMIE este cutia in care asezam 16 delicii, iar fiecare bucatica este scaldata in ciocolata neagra, cu lapte sau alba, de origina belgiana foarte fina. Fiecare capsuna primeste atentia cuvenita si un decor compus din zmeura liofilizata, fistic si foita de aur. Minunea se intampla cu cele 16 pipete pe care le umplem cu 4 tipuri de alcool si care fac degustarea acestor delicii ca fiind una magica.

Wiskey, votka, rom si Martini sunt cele 4 sortimente pe care noi le propunem, insa alegerea este a ta, astfel ca poti personaliza aceasta cutie asa cum doresti. Poti alege de asemenea ca ciocolata sa fie doar de un anumit fel, iar decorul poate fi si el modificat.

Ne place sa personalizam fiecare cadou care ajunge la persoana draga tie. Daca doresti sa te inspiri, aici gasesti mai multe variante https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/colectia-cadouri-pentru-el/

Comanda se realizeaza cu 48 de ore iainte de momentul livrarii produsului, iar de serviciul acesta ne ocupam tot noi. Livrarea se poate face doar in Bucuresti sau in apropiere, iar costul se calculeaza separat.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Capsuni in ciocolata si alcool LUMIE”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *