Tabletă Ciocolată artizanală Harry Potter

70,00lei

Numarul minim de ore necesar pentru pregatirea livrarii: 48 ore

Descriere

Tabletă Ciocolată artizanală Harry Potter a fost realizată cu tot dragul pentru un cuplu drag nouă, care din clienți ne-au devenit prieteni. Tot ei, de fiecare dată când ne apelează ne și provoacă imaginația și creativitatea.

Tabletă Ciocolată artizanală Harry Potter este doar un exemplu din ceea ce putem realiza. Cu alte cuvinte, tu ne contactezi, ne spui ce idei și dorințe ai, iar noi ne apucăm de treabă.

Personalizăm produsele noastre până la cel mai mic detaliu, astfel că așteptăm propunerile și provocările voastre. Oricare ar fi tematica ta, ea se poate transforma oricând într-un desert personalizat și realizat special pentru tine.

Tableta de ciocolată se realizează din ingrediente premium de origine belgiană, iar gramajul acesteia este de 100 de grame +- în funție de decor. Se poate alege varianta de ciocolată neagră, cu lapte sau albă, cea din urmă putând fi cea colorată.

O poți adauga ca un cadou personalizat alături de produsele din această gamă:https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/colectia-cadouri-pentru-ea/

Produsul se comandă cu 48 de ore înainte de data la care dorești livrarea, dar dacă ai o urgență nu ezita să ne contactezi. Alege să faci un cadou unic, realizat special și personalizat până la cel mai mic detaliu. Tabletele de ciocolată artizanală sunt din ce în ce mai cautate și sunt pregătite să impresioneze.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tabletă Ciocolată artizanală Harry Potter”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *