Candy Bar Botez Baietel

Descriere

Candy Bar Botez Baietel sau mai bine spus masa cu delicii personalizate pana la ultimul detaliu, special pentru evenimentul tau. Ne place sa credem ca realizam printre cele mai spectaculoase candy bar-uri, dar si cu produse alese cu mare grija.

Candy Bar Botez Baietel a fost masa cu deserturi pregatite pentru un eveniment cu peste 100 de invitati. Piesa centrala, piramida cu capsuni in ciocolata si flori proaspete, a fost atractia evenimentului.

Aceasta piesa centrala este si detaliul unicat, produsul pe care il realizam doar noi in Romania si pe care il personalizam pentru fiecare eveniment.

Daca iti doresti un Candy bar de poveste, cu produse alese si pregatite cu mare atentie ne poti scrie. Asteptam detaliile evenimentului tau pe adresa comenzi@joviebelle.ro si iti trimitem o oferta personalizata. Ne intereseaza locatia, numarul de invitati si daca exista o tematica pe care ti-o doresti.

Te invitam sa faci cunostinta cu lumea noastra dulce, plina de magie, culoare si gusturi rafinate. Poti alege sa iti personalizezi produsele si te invitam sa vezi aici o alta varianta:https://www.joviebelle.ro/magazin/colectia-deserturi-pentru-nunta/candy-bar-pentru-nunta/

Alege sa ai parte de un Candy Bar despre care o sa povesteasca toti invitatii petrecerii tale. Fie ca este pentru botez, nunta sau chiar aniversare, Candy bar-ul trebuie sa nu lipseasca.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Candy Bar Botez Baietel”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *