Candy Bar nunta Diaphane

Categorie:

Descriere

Candy Bar nunta Diaphane inseamna eleganta, rafinament si detalii clasice intr-o singura masa pregatita pentru eveniment. Tare drag ne-a fost sa colaboram cu mireasa si sa ne spuna dorintele ei, iar la sfarsit rezultatul a fost cel dorit.

Candy Bar nunta Diaphane a fost realizat in culori pastelate, cu detalii elegante si dichisite cu atentie. Toate produsele au primit o atentie deosebita si au facut parte dintr-un eveniment de poveste. Candy bar-ul spune povestea mirilor si trebuie intotdeauna legat de cum arata sala, florile si detaliile evenimentului.

Daca ai curand un eveniment, atunci este timpul sa ne scrii cererea ta. Poti alege din cele prezente la noi pe site: https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/candy-bar/ sau poti veni cu o idee. Abia asteptam sa gasim impreuna detaliile unui candy bar care sa faca parte din povestea ta.

Produsele noastre sunt disponibile doar pentru bucuresti si Ilfov. Se realizeaza doar in baza unei comenzi confimate cu cel putin 2 saptamani inainte de eveniment. Logistica acestor mese dulci implica un efort si avem nevoie de timp pentru a fi gata la momentul respectiv.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Candy Bar nunta Diaphane”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *