Candy Bar Tematica Jungle Zebra

Descriere

Candy Bar Tematica Jungle Zebra sau cum povestea celor doi poate prinde cele mai dulci forme. Ne place sa facem parte din cele mai frumoase povesti si mai ales sa fim cei care ne ocupam de un candy bar personalizat.

Candy Bar Tematica Jungle Zebra a insemnat ca fiecare produs sa primeasca o deosebita atentie si sa fie personalizat. Macarons pictat cu print zebra, briose cu decor personalizat, cakesicles in forma de zebra, sunt doar cateva dontre produsele disponibile.

Decorul propus pentru aceasta masa cu deserturi a fost si el gandit cu atentie. Frunze natuale exotice, zebre in globuri de strica, hartie care inveleste o briosa sau paiele alese in tematica, sunt detaliile care fac diferenta.

Indiferent care este alegerea tematicii, pentru noi este o placere sa realizam deserturi personalizate. Te invitam sa vezi cateva dintre produsele realizate de catre noi chiar aici:

https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/candy-bar/

Pentru o oferta personalizata este necesar sa stim cateva detalii: data, locatia, numarul de invitati si bineinteles tematica. Ne poti scrie pe adresa de email comenzi@joviebelle.ro

Alege un candy bar care sa spuna o poveste, sa fie o amintire placuta a invitatilor si chiar a ta. Te invitam sa degusti produsele si sa te convingi ca pe langa design, gustul este unul divin.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Candy Bar Tematica Jungle Zebra”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *