Candy Bar pentru Nunta

Descriere

Candy Bar pentru nunta este propunerea noastra pentru cea mai dulce si dichisita masa a evenimentului tau. Personalizat pana la ultimul detaliu, candy bar-ul este una dintre atractiile evenimentului tau. Produsule pe care le propunem noi sunt un mix perfect intre fresh, proaspat si ciocolata belgiana. Fructe invelite in ciocolata, macarons cu diferite arome, briose personalizate, choux-uri, pavlova cu fructe de padure, curmale cu nuci pecam si ciocolata, sunt doar cateva dintre propunerile noastre.

Candy bar-ul din imagine a fost realizat pentru un aveniment cu 150 de persoane, iar costul lui a fost de 2500 lei. Pentru evenimentul tau putem realiza varianta optima, atat din punct de vedere al produselor, a bugetului, cat si a tematicii alese.

Pentru a beneficia de o oferta personalizata, te rugam sa ne scrii cererea ta pe adresa comenzi@joviebelle.ro (adauga detaliile privind data, locatia, numarul de persoane si prefrintele in materie de tematica aleasa).

Acest serviciu este disponibil doar pentru Bucuresti si Ilfov, iar pentru a afla mai multe detalii, ne poti contacta.

Conul pe care asezam capsunile in ciocolata si florile proaspete este elementul deosebit al acestui Candy Bar pentru nunta. Alege sa ai o masa dulce care nu rezista mult si de care toti invitatii petrecerii se vor bucura.

Pentru personalizarea produselor te poti inspira chiar de aici:https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/colectia-cadouri-pentru-ea/

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Candy Bar pentru Nunta”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *