Căpșuni în ciocolată Feuille D’or

130,00lei

Numarul minim de ore necesar pentru pregatirea livrarii: 24 ore

Descriere

Căpșuni în ciocolată Feuille D’or cu mesajul de urare La Mulți Ani este cu siguranță un cadou deosebit pentru persoana dragă. Căpșunile glasate în ciocolata rafinată sunt un deliciu divin, iar detalii le fac să fie un răsfăț al simțurilor. Feuille D’or este foița de aur comestibilă și prețiosă, fiind detaliul deosebit al acestui cadou.

Căpșuni în ciocolată Feuille D’or este cutia cadou personalizată ce conține 18 bucăți delicioase și rafinate, toate glasate în ciocolată albă. Pentru că ne place să personalizăm fiecare produs special pentru tine, te întrebăm cum ți-ai dori să arate cutia pregătită pentru persoana careia dorești să transmiți un gând dulce?

Poți opta să personalizezi atât mesajul, cât și tipul de ciocolată folosit. Foița de aur arată superb și prețios pe ciocolata neagră, astfel că așteptăm provocarea ta.

Te poți inspira pentru alegerea cadoului personalizat din întreaga noastră colecție, prezentă chiar aici: https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/colectia-cadouri-pentru-ea/

Aslege să comanzi un cadou deosebit, realizat și personalizat special pentru tine, fiind un dar pe care greu îl uită cineva. Pe lângă mesajul și detaliile rafinate, cutia este cadoul cu delicii perfecte pentru orice tip de aniversare.

Comanda se realizează cu 24-48 de ore înainte, iar livrarea se poate face doar în București sau Ilfov. Ne poți contacta telefonic pentru mai multe detalii.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Căpșuni în ciocolată Feuille D’or”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *