Căpșuni în ciocolată Unicorni Fabuleux

70,00lei

Numarul minim de ore necesar pentru pregatirea livrarii: 24 ore

Descriere

Căpșuni în ciocolată Unicorni Fabuleux este cutia delicioasă în care așezăm magie, deliciu si praf de stele, toate alese pentru o bucurie imensă. Suntem de părere că fiecare copil merită să guste din fantezia pe care noi, cei mari, o putem crea.

Căpșuni în ciocolată Unicorni Fabuleux adună 6 căpșuni in formă fabuloaselor creaturi si alte 3 îmbrăcate in nuanțe pastelate si sclipitoare. Se poate alege ca toate cele 9 căpșuni să fie unicorni, astfel că tu decizi ce dorești să îi oferi copilului tău drag.  Căpșunile sunt îmbrăcate în ciocoltă albă, însă poti alege si varianta de ciocolată cu lapte sau neagră.

Pentru că ne place să personalizăm fiecare produs care pleacă din laboratorul nostru, te invităm să ne provoci creativitatea si sa realizăm împreună cadoul perfect. Copiii mici și mari merită un cadou pe masura așteptărilor, iar propunerea noastră o să fie la înălțtimea așteptărilor.

Comanda se realizeaza cu minim 48 de ore înainte de data livrarii, însă dacă există o urgență, te sfătuim să ne contactezi telefonic. Pentru această cutie există si o variantă mai mare pe care te invităm să o vizualizezi chiar aici:https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/colectia-cadouri-pentru-copii/.

De asemenea îți spunem că aceste căpșuni pot prinde diverse forme si tematici, astfel că te invităm să ne scrii pe adresa comenzi@joviebelle.ro și să găsim împreună varianta potrivită.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Căpșuni în ciocolată Unicorni Fabuleux”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…