Candy Bar minimalist Nature

Descriere

Candy Bar minimalist Nature, masa cu deserturi alese si personalizate pana la cel mai mic detaliu. Un eveniment intr-o locatie deosebita, o vila interbelica, merita un candy bar pe masura. Fiind realizat la inceputul primaverii, am ales ca detalii principale florile de primavara, ghiocei si cele albe delicate. Candy Bar minimalist Nature a fost pus in evidenta si de alegerea frunzelor verzi pentru un contrast puternic. Si pentru ca se dorea cateva elemente minimaliste, am ales suporturi cu linii specifice care au pus in evidenta produsele.

Candy bar-ul personalizat se realizeaza in functie de cateva detalii: numarul de invitati, locatie si bineinteles tematica. Daca doresti o oferat personalizata, nu ezita sa ne scrii cateva idei. Impreuna putem gasi varianta potrivita tie si mai ales special creat pentru evenimentul tau.

Gasesti mai multe variante si propuneri chiar aici de unde te poti inspira:https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/candy-bar/

Produsele noastre se realizeaza doar pe baza de comanda, iar pentru degustarea lor nu ezita sa ne scrii. Cu cat comanzi din timp, cu atat mai bine. Ne place sa avem detalii personalizate atat pentru produse, cat si pentru suporturi. Detaliile mici fac intotdeauna diferenta, iar la acest lucru ne pricepem cel mai bine.

Ai nevoie si de un decor de tip Photo corner sau arcada cu baloane? Le avem si pe ele in oferta. Asteptam sa ne contactezi.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Candy Bar minimalist Nature”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *