Mini Candy Bar Baby Princess

990,00lei

Numarul minim de ore necesar pentru pregatirea livrarii: 72 ore

Descriere

Mini Candy Bar Baby Princess este propunerea noastra pentru aniversarea fetitei tale, fiind disponibil pentru o comanda online. Un con de capsuni invelite in ciocolata, aranjate deosebit langa flori proaspete, este detaliul de baza al acestui produs. Pe langa acesta sunt disponibile briosele mici si mari, cakesicles, cakepops si biscuiti personalizati. Daca iti doresti un alt set-up, este nevoie sa ne contactezi si impreuna sa gasim varianta potrivita tie.

Mini Candy Bar Baby Princess contine conul cu peste 50 de capsuni proaspete, 4 briose mari, 6 briose mici, 6 biscuiti, 6 cakepops si 3 cakesicles.

Toate produsele sunt personalizate si se poate modifica tematica asa cum iti doresti petru o aniversare perfecta. Ne plac provocarile, insa te rugam sa comanzi din timp produsele pentru a fi siguri ca putem realiza toate detaliile.

Pentru personalizare te invitam sa vizualizezi colectia noastra de unde te poti inspira:https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/candy-bar/

Fiecare produs este realizat din ingrediente de calitate si le personalizam in functie de tematica aleasa de tine. Produsele se preteaza pentru o aniversare restransa, de maxim 15 persoane. Acest mini candy bar poate fi realizat si modifica in functie de numarul tau de invitati. Se poate livra doar in Bucuresti si Ilfov, iar pentru suporturi si vesela se percepe o alta taxa.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Mini Candy Bar Baby Princess”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *