Delicii Ciocolată CUTIA LUI MOȘ CRĂCIUN

175,00lei

Stoc epuizat

Descriere

Delicii Ciocolată CUTIA LUI MOȘ CRĂCIUN, un cadou deosebit, plin de gust, savoare, culoare și detalii tematice. Căpșuni proaspete dichisite în ciocolată belgiană, fructe de padure și nelipsitul Moș Crăciun, realizat manual cu migală și răbdare.

Ne place să creem produse personalizate, cu un gust ce nu poate fi uitat prea curând și în temtica sărbătorilor pe care le iubim atât de mult. Crăciunul, o sărbătoare atât de frumoasă, merită o atenție deosebită atunci când este vorba de cadourile pentru cei dragi.

Delicii Ciocolată CUTIA LUI MOȘ CRĂCIUN poate fi cadoul perfect pentru partenerii tăi de afaceri, pentru persoanele dragi sau pur și simplu poate fi desertul pentru masa de sărbătoare.

Acest produs se poate personaliza, astfel că te invităm să ne scrii un email pe adresa comenzi@joviebelle.ro sau să ne contactezi telefonic. Împreună putem crea cadoul pentru Crăciun, personalizat și dichisit așa cum iți dorești.

Poși vizualiza aici mai multe variante de unde te poți inspira și pe care le putem adapta: https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/colectia-pachete-cadouri-sarbatori/

Livrarea produsului se poate realiza doar în București și în apropierea acestuia. DIn pacate acest produs nu poate fi livrat prin curieri externi. De oriunde te-ai afla, alege să trimiși celor dragi un cadou deosebit și personalizat.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Delicii Ciocolată CUTIA LUI MOȘ CRĂCIUN”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *