Cutie Atenție Dulce pentru Paște

28,00lei

Numarul minim de ore necesar pentru pregatirea livrarii: 48 ore

Descriere

Cutie Atenție Dulce pentru Paște este propunerea noastră pentru desertul personalizat pe care vrei să îl adaugi în cosul cadou. Aceasta conține două delicioase, parfumate și proaspete căpșuni pe care le glasăm în cea mai fină ciocolată belgiană. Personalizarea constă în aplicarea unui ou din pastă de zahăr pe care îl pictăm manual și fiecare căpșună fiind dichisită. În nuanțe pastelate, perluțe colorate și personalizare tematică, cutie Atenție Dulce pentru Paște este cu siguranță alegerea potrivită.

Dacă dorești o comanda mai mare, te rugăm să te asiguri că o plasezi din timp și ne poți scrie detaliile pe adresa de email comenzi@joviebelle.ro

De asemenea, propunem această cutie pentru compania, iar personalizarea se poate face prin atașarea unui logo comestibil. Pentru detalii și ofertă de preț, te rugăm sa ne contactezi telefonic sau pe adresa de email menționată mai sus.

Dorești alte culori sau altă variantă de ciocolată? Atunci te poți inspira chiar de aici: https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/colectia-pachete-cadouri-sarbatori/

Ne place să personalizăm fiecare produs și să îi oferim toată atenția. Tu trebuie doar să te asiguri că l-ai comandat din timp pentru cadoul de Paște.

Alege să adaugi un desert personalizat, rafinat și deosebit pe masa festivă pregatită pentru Paște. Alege cutia cu căpșuni delicioase!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cutie Atenție Dulce pentru Paște”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *