Cutie Căpșuni în ciocolată CRĂCIUN TRADITIONAL

160,00lei

Numarul minim de ore necesar pentru pregatirea livrarii: 48 ore

Descriere

Cutie Căpșuni în ciocolată CRĂCIUN TRADITIONAL este deliciul colorat, dulce si rafinat, cadou ce poate fi oferit celor dragi pentru cea mai frumoasa sărbătoare. 20 sau 25 de căpșuni îmbrăcate în ciocolată fină belgiană, sunt mini deliciile decorate tematic, în nuanțe de roșu, verde, alb si auriu.

Cutie Căpșuni în ciocolată CRĂCIUN TRADITIONAL este cadoul perfect pentru partenerii afecrii tale, pentru membrii familiei tale sau chiar desertul pentru masa de sărbătoare.

Și pentru că ne place să personalizăm toate produsele noastre, te invităm să ne provoci imaginația și creativitatea și să realizăm împreună cadoul perfect pentru Craciun. Cutia poate fi personalizată cu logo-ul companiei tale (contra-cost) sau putem adauga acest logo chiar în interiorul cutiei. Ne poți contacta pe adresa de email comenzi@joviebelle.ro și împreună să găsim varianta potrivită pentru tine.

Dacă dorești să te inspiri, aici poți găsi mai multe variante pentru cadourile și pachetele pentru Crăciun: https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/colectia-pachete-cadouri-sarbatori/

Fiecare căpșunică primește atenția cuvenită si este decorată cu diverse detalii tematice, toate realizate manual, din pastă de zahăr sau ciocolată. Fiecare detaliu se poate personaliza în funcție de dorințele tale. Acest produs se poate livra doar în București sau în apropierea acestuia și nu recomandăm livrarea prin curieri externalizați în țară.

 

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cutie Căpșuni în ciocolată CRĂCIUN TRADITIONAL”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *