Cana cu delicii Moș Crăciun

140,00lei

Numarul minim de ore necesar pentru pregatirea livrarii: 48

Descriere

Cana cu delicii Moș Crăciun este bucuria dulce și colorată, pregătită pentru cea mai frumoasă sărbătoare a anului. Mesajul personalizat de pe cana aurie este și el un deliciu, iar căpșunile sunt un adevărat spectacol. Peste 20 de căspșuni delicioase și proaspete sunt îmbrăcate într-un strat de ciocolată generos, iar decorul este unul tematic. Crăciunul este sărbatoarea preferata, cu cadouri pregătite pentru cei dragi, astfel că te asigurăm că aici găsești ceea ce cauți.

Pe lângă delicioasele și rafinatele căpșuni, cana este una care poate rămâne o amintire frumoasă celor dragi ție. Acest cadou se ambalează în folie transparentă și în pungă cadou, iar mesajul tău dulce se poate așterne pe eticheta produsului. Coamnda se plaseaza cu minim 48 de ore înainte de livrarea acestuia, iar livrarea se poate face doar ân București sau în apropierea acestuia. Dacă dorești să personalizăm și mai mult acest cadou pentru Crăciu, tu poți alege culorile și detaliile acestuia. Te poți inspira din întreaga noastră colecție prezentă chiar aici: https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/colectia-pachete-cadouri-sarbatori/

Cana cu delicii Moș Crăciun este cadoul unicat, realizat manual, cu multă dedicare și pasiune, creat special pentru această sărbătoare. Dacă ai o altă idee despre cadoul pregătit de Crăciun celor dragi ție, așteptăm să ne scrii pe adresa comenzi@joviebelle.ro sau să ne contactezi telefonic. Comandă din timp cadourile pentru Crăciun!

 

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cana cu delicii Moș Crăciun”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *