Căpșuni în Ciocolată Paște Culori Pastel

155,00lei

Numarul minim de ore necesar pentru pregatirea livrarii: 48 ore

Descriere

Căpșuni în Ciocolată Paște Culori Pastel este propunerea noastră pentru un cadou perfect de oferit celor dragi sau pentru desertul familiei tale. Fie că alegi să oferi această cutie cadou sau pur și simplu ți-o dorești pentru masa festivă, alegerea este una potrivită. Fiecare căpșună dintre cele 20 de bucăți este pregătită cu atenție și migală și este desertul ușor de savurat alături de cei dragi.

Am ales ca pentru această cutie să fie ciocolata din toate cele 3 tipuri disponibile, neagră, cu lapte și albă, iar decorul să fie unul tematic. Dacă dorești să personalizezi această cutie, te rugăm să ne scrii din timp pentru a fi sigur că putem face tot posibilul. Recomandăm ca pentru perioada aglomerată din jurul acestei sărbători, comanda să fie realizată cu cel putin 4 zile înainte.

Livrarea produsului se poate face doar în București sau în Ilfov, iar comanda se realizează cu minim 48 de ore înainte.

Căpșuni în Ciocolată Paște Culori Pastel poate fi desertul rafinat, personalizat și perfect de pozat pentru masa ta festivă. De asemenea, dacă dorești să te inspiri, te invităm să vezi colecția noastră de produse tematice de unde te poți inspira: https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/colectia-pachete-cadouri-sarbatori/

Alege să trimiți celor dragi ție un cadou deosebit, 100% proaspăt și realizat cu ingrediente premium. Fructele sunt mereu proaspete, alese cu mare grijă, iar ciocolata și detaliile sunt de cea mai bună calitate.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Căpșuni în Ciocolată Paște Culori Pastel”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *