Căpșuni în Ciocolată Iupurașul de Paște

300,00lei

Numarul minim de ore necesar pentru pregatirea livrarii: 48 ore

Descriere

Căpșuni în Ciocolată Iupurașul de Paște este aranjamentul pe care îl propunem pentru masa de sărbătoare. Fiecare căpșună este scăldată în cea mai fină ciocolată belgiană și este decorată tematic. Un iupuraș simpatic este pregătit să vopsească oule dulci și colorate în nuanțe pastelate, dar să aducă și multă bucurie.

Fie că alegi să îl oferi cadou sau chiar pentru masa festivă pe care o pregătești, acest aranjament este varianta perfectă. Culori și ciocolata aleasă se pot personaliza în funșie de dorințele tale.

Comanda se realizează cu minim 48 de ore înainte de data la care dorești livrarea. Însă fiind o perioadă aglomerată, te sfatuim sa o faci cu minim 4-5 zile îaninte.

De asemenea, te poți inspira din colețtiile noastre pentru cadou și îti putem crea cadoul perfect. Găsești aici mai multe variante:https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/colectia-cadouri-pentru-ea/

Peste 35 de căpșuni sunt pregătitte să fie cadoul perfect pentru Paște sau pur si simplu să indulcească toți invitații petrecrii tale. Căpșuni în Ciocolată Iupurașul de Paște este aranjamentul personalizat tematic, fiecare detaliu fiind pregtit și realizat manual pentru un plus de efect.

Alege un desert ușor de savurat, personalizat tematic și pregătit special pentru ca masa festivă pentru Paște să fie din povești.

Alege aranjamentul cu căpșuni delicioase și rafinate!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Căpșuni în Ciocolată Iupurașul de Paște”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *