Căpșuni în ciocolată BRAD DE CRĂCIUN

400,00lei

Numarul minim de ore necesar pentru pregatirea livrarii: 48 ore

Descriere

Căpșuni în ciocolată BRAD DE CRĂCIUN aduce magia sărbătorii în cea mai dulce și rafinată variantă și impresionează de la prima vedere. Peste 1 kilogram de căpșuni proaspete, îmbracate în cea mai fina ciocolată belgiană, așezate pe un con în formă de brad, este cu siguranță cadoul perfect pentru Crăciun.

Partenerii de afaceri, cei din familie sau cei dragi de departe, merită un astfel de cadou pentru frumoasa sărbătoare de Crăciun. Acest produs se ambalează în folie transparentă și se livrează doar în București și în apropierea acestuia de catre echipa noastră. Nu recomandăm livrarea efectuată de catre curieri externi.

Acest produs se poate personaliza, atât cu logo-ul companiei tale, cât si cu un mesaj scris de mână. Ne poți scrie un email pe adresa comenzi@joviebelle.ro sau ne poți contacta telefonic.

Împreună putem crea cadoul perfect pentru Crăciun, un desert deosebit, personalizat și cu un gust divin. Culorile, detaliile și mesajul se pot personaliza, astfel ca așteptăm să ne provoci imaginația și creativitatea.

Găsești mai multe variante de cadouri chiar aici: https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/colectia-cadouri-corporate/

Cadourile personalizate pentru Crăciun merită întotdeauna o atenție deosebită și o grijă pentru detalii acestora. Alege să trimiti un cadou deosebit persoanelor dragi și un gând dulce și rafinat.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Căpșuni în ciocolată BRAD DE CRĂCIUN”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *