Cadou Cană Căpșuni în Ciocolată Love

160,00lei

Stoc epuizat

Descriere

Cadou Cană Căpșuni în Ciocolată Love este propunerea noastră pentru a transmite cele mai frumoase și dulci ganduri către persoana iubită. Dacă ești în căutarea unui cadou deosebit cu un mesaj special dedicat zilei Îndragostiților, atunci această cană este varianta perfectă.

Căpșunile proaspete sunt glasate în cea mai fină ciocolată din toate cele trei tipuri disponibile. Ciocolată albă, cu lapte sau neagră, iar decorul este unul prețios din toate punctele de vedere.

Cadou Cană Căpșuni în Ciocolată Love, produsul realizat special pentru a sărbători dragostea în cea mai dulce variantă. Produsul se poate comanda cu 48 de ore înaainte, însă pentru urgențe ne poți contacta telefonic.

Poți opta pentru ridicarea personala a produsului sau pentru livrarea acestuia direct catre destinatar. De asemenea poți alege să atașezi un mesaj personalizat pe care îl așezăm într-un plic.

Dacă dorești să personalizezi acest produs, de la culori la tipul de ciocolată ales, te poți inpira din produsele prezente aici: https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/colectia-cadouri-pentru-ea/

Alege să faci un cadou dulce și delicios, dar și un produs ce rămâne ca amintire, cana ce poate fi amintirea perfectă în fiecare dimineață. Căpșunile în ciocolată belgiană sunt deliciul și desertul perfect de savurat în cea mai romatică seară.

Pentru detalii ne poți scrie un email pe adresa comenzi@joviebelle.ro sau ne poți contacta telefonic.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cadou Cană Căpșuni în Ciocolată Love”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *