Căpșuni în Ciocolată Ursulețul Vesel

300,00lei

Numarul minim de ore necesar pentru pregatirea livrarii: 48 ore

Descriere

Căpșuni în Ciocolată Ursulețul Vesel este aranjamentul cu fructe proaspete personalizate în nuanțe de bleu, turquoise și alb. Toate detaliile se realizează manual din pasta de zahar, iar ciocolata fină în combinatie cu căpșunile proaspete reprezinta desertul perfect pentru copii.

Căpșuni în Ciocolată Ursulețul Vesel, un aranjament pe care îl propunem pentru petrecerea copiilor, fiind un desert usor, distractiv și personalizat pentru cei mici. Ursulețul vesel este varianta unui desert în locul unui tort și este aranjamentul cu fructe proaspete ce promite să aducă bucurie celor mici.

Fiecare detaliu, culoare, figurina sau chiar tipul de ciocolată se poate personaliza. pentru o variantă personalizată te rugăm să ne scrii un email pe adresa comenzi@joviebelle.ro sau să ne contactezi telefonic.

Poți alege modelul așa cum este sau te poți inpira din modelele prezente aici: https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/colectia-cadouri-pentru-el/

Produsul are nevoie de minim 48 de ore pentru a fi realizat, iar livrarea lui se face în București sau Ilfov. Alege un desert potrivit pentru copii, o încantare pentru cei mici și un gust divin. Căpșunile în ciocolată au fost mereu o combinație grozavă, dar acum sunt în forma unui aranjament festiv. Alege să trimiți un cadou deosebit sau să ai pe masa festivă un desert unic, pregătit cu toată atenția și dedicarea.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Căpșuni în Ciocolată Ursulețul Vesel”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *