Cadou Inimă din Ciocolată Surprise

260,00lei

Numarul minim de ore necesar pentru pregatirea livrarii: 48 ore

Descriere

Cadou Inimă din Ciocolată Surprise asa cum îi spune și denumirea, este o inimă care se sparge și care conține surprize dulci. Deliciile pe care le pregătim în fiecare zi în laboratorul nostru dulce sunt special create pentru a fi o surpriză frumoasă pentru cei dragi ție.

Cadou Inimă din Ciocolată Surprise are un ciocanel de lemn, creat special pentru acest produs și cu care se sparge ciocolata pentru a descoperi surpriza. Bineînteles că ne place să personalizăm și te îndemnăm să fii creativ și să te gândești ce altceva putem ascunde în această inimă de ciocolată.

Mesajul de La Mulți Ani poate fi personalizat în limita a cât ne permite spațiul pe această inimă din ciocoltă. De asemenea, culorile ciocolatei se pot personaliza în funție de preferințele tale sau a celui care primește acest cadou personalizat.

Pe lângă inima din ciocolată am așezat căpșuni proaspete, învelite și ele în ciocolată, toate perntru un plus de savoare și gust divin. În interiorul inimii din ciocolată se afla bomboane din toate cele trei tipuri de ciocolată cu diferite texturi și gusturi. Pentru culori și detalii, te invităm să vezi întreaga noastră colecție de dulciuri chiar aici:https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/colectia-cadouri-pentru-ea/

Produsul se comanda cu minim 48 de ore înainte de data la care dorești livrarea sau ridicarea produsului. De livrarea lui ne ocupăm chiar noi, iar aceasta se poate realiza doar în București și Ilfov.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cadou Inimă din Ciocolată Surprise”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *