Capsuni in Ciocolata Reveal the Gender

240,00lei

Numarul minim de ore necesar pentru pregatirea livrarii: 48 ore

Descriere

Capsuni in Ciocolata Reveal the Gender este propunerea noastra pentru cadoul oferit viitorilor parinti la petrecerea ce anunta sexul copilului. O idee frumoasa preluata din America, Reveal the Gender este petrecerea special organizata pentru anuntarea sexului copilului. Baby Girl or Baby Boy, fetita sau baietel, este tematica ce se regaseste in aceasta cutie cu delicii.

Capsuni in Ciocolata Reveal the Gender contine capsuni invelite in ciocolata belgiana ce sunt decorate tematic. Am ales unircornul ca personaj magic ce duce povestea mai departe.

Fiecare capsuna primeste o atentie deosebita si alegem un decor special pentru fiecare in parte. Dar pentru ca ne place sa personalizam fiecare produs, chiar tu poti alege detaliile pentru aceasta cutie. Ciocolata este alba, insa tu poti alege un alt tip, iar decorul poate fi si el personalizat. Putem adauga un mesaj scurt, iar de livrare ne putem ocupa tot noi.

Daca vrei sa te inspiri pentru a alege ceva personalizat, te invitam sa vezi aici mai multe variante : https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/colectia-cadouri-pentru-copii/

Produsul se comanda cu minim 24 de ore inainte de data ridicarii sau a livrarii acestia. Livrarea se poate realiza doar in Bucuresti si Ilfov. Daca ai intrebari sau alte idei, te rugam sa ne contactezi telefonic sau pe adresa de email comenzi@joviebelle.ro

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Capsuni in Ciocolata Reveal the Gender”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *