Cadou Inimă din Ciocolată Military Print

280,00lei

Numarul minim de ore necesar pentru pregatirea livrarii: 48 ore

Descriere

Cadou Inimă din Ciocolată Military Print este cu siguranță o idee perfectă pentru orice tip de aniversare, fiind un produs special personalizat. In inima realizată din ciocolată belgiană ascundem alte delicii și ele personalizat în aceeași tematică.

Cadou Inimă din Ciocolată Military Print este un produs realizat manual, culorile fiind alese de fiecare dată pentru fiecare comandă. Pe lângă inima din ciocolată belgiană așezăm căpșunile învelite și ele în ciocolată, bineînțeles realizate în aceleași culori.

Și pentru că ne place să personalizăm produsele, te invităm să ne scrii ideeile tale sau putem împreună să realizăm produsul perfect pentru tine. În inima din ciocolată putem ascunde multe surprize, de la un voucher până la un inel sau o bijuterie cadou.

Produsul se comandă cu minim 48 de ore înainte de data la care dorești livrarea sau ridicarea acestuia. Produsul se poate livra doar în București și Ilfov.

Te invutăm să te inpiri din colecția noastră de cadouri chiar aici:https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/colectia-cadouri-pentru-el/

Alege un cadou inedit, cu un gust divin și pregătit mereu pentru tine și cei8 dragi ție. Toate produsele noastre se pot personaliza, așa că nu ezita să ne scrii. Împreună putem face surprize frumoase celor dragi.

Oirucare ar fi tematica sau ideile tale, toate pot prinde un contur dulce și pot deveni cadoul perfect personalizat.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cadou Inimă din Ciocolată Military Print”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *