Piramidă Căpșuni în Ciocolată Exotique Paradise

1.200,00lei

Numarul minim de ore necesar pentru pregatirea livrarii: 72 ore

Descriere

Piramidă Căpșuni în Ciocolată Exotique Paradise este cu siguranță desertul aniversar perfect pentru o petrecere deosebită. Poate fi cadoul unicat și realizat special pentru Ea, cea pe care îți dorești să o surprinzi sau poate fi tortul aniversar al petrecerii tale. Peste 60 de căpșuni învelite în cea mai fină ciocolată

Piramidă Căpșuni în Ciocolată Exotique Paradise este printre cele mai deosebite aranjamente de care ne-am bucurat. Florile și frunzele exotice sunt special comandate pentru acest aranjament și creează un desert spectaculos.

Poți alege acest produs să fie desertul aniversar, cadoul pentru ea sau chiar parte dintr-un candy bar personalizat pentru evenimentul tău. Pentru acest aranjament am folosit inclusiv frunza de iederă pentr că a fost o cerință specială.

Ne place să personalizăm fiecare produs și să creăm delicii deosebite pentru cei dragi ție. Astfel, te invităm să vizualizezi întreaga colecție de unde te poți inspira: https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/colectia-cadouri-pentru-ea/

Produsul se comanda cu minim 72 de ore înainte, deoarece avem nevoie de timp pentru a comanda toate cele necesare. Produsul se livrează de catre echipa noastră, iar aceasta se poate efectua doar în București și Ilfov.

Tot în această colecție găsești varianta acestui produs însoțit de un buchet de flori complementar și o sticlă de șampanie. Alege un cadou deosebit și realizat special pentru tine.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Piramidă Căpșuni în Ciocolată Exotique Paradise”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *