Aranjament Cadou Aniversare Nunta de Argint

300,00lei

Numarul minim de ore necesar pentru pregatirea livrarii: 48 ore

Descriere

Aranjament Cadou Aniversare Nunta de Argint este propunerea noastră pentru un dar personalizat pe masura evenimentului. Nunta de argint înseamnă 25 de ani, ceea pentru mulți pare imposibil, pentru alții este un motiv de bucurie și aniversare.

Peste 35 de capșuni sunt răsfățate în cea mai fină ciocolată belgiană și sunt pregătite să fie cadoul perfect pentru această frumoasă ocazie. Aranjament Cadou Aniversare Nunta de Argint poate fi cadoul pentru parinții, nașii sau pentru prietenii dragi care aniversează 25 de ani de casătorie. De asemenea, pentru că ne place să realizăm produse unicat, te invităm să ne spui cum dorești să fie produsul creat pentru tine.

Se poate personaliza până la cel mai mic detaliu, iar pentru ca acest lucru să fie posibil, te invităm să ne contactezi telefonic sau pe adresa de email.

Pentru inspirație, te invităm să vizualizezi întreaga colecție de unde te poți inspira : https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/colectia-cadouri-pentru-ea/

Alege să trimiți un cadou personalizat, cu un gust divin și pregătit special pentru tine și cei dragi ție. De livrarea lui, doar în București și Ilfov, ne ocupăm chiar noi. Te așteptăm să ne provoci îndemânarea și creativitatea și să realizăm împreună un cadou deosebit.

Căpșunile în ciocolată belgiană sunt intotdeauna un desert perfect și potrivit pentru orice tip de eveniment.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Aranjament Cadou Aniversare Nunta de Argint”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *