Cufăr Cadou La splendeur des fleurs

580,00lei

Numarul minim de ore necesar pentru pregatirea livrarii: 48 ore

Descriere

Cufăr Cadou La splendeur des fleurs este printre preferatele noastre, fiind cadoul rafinat ce bucură chiar cele mai exigente gusturi. Un cufăr în care așezăm 7 trandafiri naturali, parcă facuți din catifea, cu flori albe în spate pentru un contrast puternic și deliciile noastre rafinate, este cadoul perfect pentru a impresiona. Fiecare căpșună primește toată atenția și este scăldată în ciocolată belgiană, decorată cu cele mai prețioase perle și accesorii. Foița de aur comestibilă este și ea un detaliu important ce scoate acest aranjament din banal și aduce un plus de efect. Și pentru că ne place să personalizăm și să realizăm mereu produse unicat, te invităm să ne provoci imaginația. Fiecare produs este creat cu drag pentru fiecare client în parte și ne place să facem ca fiecare detaliu să fie gîndit, așezat și dichisit bine, toate ca tu să te bucuri de cadoul perfect.

Produsul se comanda cu minim 48 de ore înainte, iar acesta se poate livra doar în București sau Ilfov. De asemenea, dacă dorești, poți alege serviciul de livrare direct către destinatar, de tip surpriză sau nu.

Pentru alte variante de culori și forme  te poți inspira chiar de aici: https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/colectia-cadouri-pentru-ea/

Ne poți scrie un email pe adresa comenzi@joviebelle.ro sau ne poți contacta telefonic oricând. Alege să comanzi un cadou unic, realizat cu tot dragul și sufletul, alege Cufăr Cadou La splendeur des fleurs!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cufăr Cadou La splendeur des fleurs”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *