Căpșuni în Ciocolată Fleurs Comestible Mare

150,00lei

Numarul minim de ore necesar pentru pregatirea livrarii: 48 ore

Descriere

Căpșuni în Ciocolată Fleurs Comestible Mare esste cadoul de mulțumire pe care îl poți oferi sau poate fi chiar desertul perfect de împărțit cu cei dragi. Căpșunile sunt invelite în cea mai fină ciocolată belgiană, albă (cea colorată roz) și cu lapte, iar decorul este unul elegant și prețios. Florile prezente pe aceste delicii sunt speciale, fiind crescute în microsere bio și sunt potrivite pentru a fi consumate. Mesajul Mulțumesc prezent pe aceste căpșuni se poate personaliza în limita numărului de litere. O căpșună, o literă. Ai nevoie de sfaturi sau dorești să personalizezi acest produs, atunci ne poți contacta.

Căpșuni în Ciocolată Fleurs Comestible Mare poate fi cadoul oferit indiferent de ocazie, iar personalizarea acestuia este inclusă în preț. De asemenea, de livrarea ei ne putem ocupa tot noi, acest serviciu fiind disponibil doar în București și Ilfov.

Comanda pentru acest produs se face cu 48 de ore înainte pentru ca aceste flori nu le avem pe stoc zilnic. Alege să faci un cadou deosebit, realizat din cele mai bune ingrediente și pregătit special pentru tine.

Pentru personalizare te poți inspira chiar de aici:https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/colectia-cadouri-pentru-ea/

Deliciile noastre sunt varianta desertului răcoritor, elegant și rafiat, oricând pregătit să impresioneze, indiferent de ocazie.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Căpșuni în Ciocolată Fleurs Comestible Mare”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *