Aranjament Cadou Căpșuni și Ciocolată PIAN

420,00lei

Numarul minim de ore necesar pentru pregatirea livrarii: 72 ore

Descriere

Aranjament Cadou Căpșuni și Ciocolată PIAN este cu siguranță varianta perfectă pentru a impresiona chiar și cele mai exigente gusturi. Un cadou unicat pentru că fiecare căpșună este realizată manual, decorată individual și așezată cu mare atenție. Cutia elegantă în forma unui pian clasic, de culoare negru cu accente aurii, este detaliul care face diferența și care scoate din banal acest cadou deosebit. Și pentru că ne place să surprindem până la cel mai mic detaliu, în sertarul cutiei am așezat o mini sticlă de Prossecco, gustul potrivit pentru căpșunile în ciocolată.

Aranjament Cadou Căpșuni și Ciocolată PIAN se poate personaliza, culorile, ciocolata și detaliile putând fi alese în funție de preferințele tale. În această cutie încap 40-50 de căpșuni pe care le îmbrăcăm în ciocolată belgiană, dar putem oricând adauga flori sau fructe diferite. Dacă iți dorești o variantă personalizată, ne poti scrie un email pe adresa comenzi@joviebelle.ro sau ne poți contacta telefonic.

În atelierul nostru toate ideile dulci, frumoase și personalizate prind cele mai interesante forme. Tu cum ți-ai dori să arate cadoul personalizat, perfect și potrivit pentru persoana iubită și adorată?

Dacă dorești să te inspiri, aici găsești mai multe variante și propuneri pentru cadouri personalizate: https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/colectia-cadouri-personalizate/

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Aranjament Cadou Căpșuni și Ciocolată PIAN”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *