Cutie Căpșuni în ciocolată HALLOWEEN

160,00lei

Numarul minim de ore necesar pentru pregatirea livrarii: 24 ore

Descriere

Cutie Căpșuni în ciocolată HALLOWEEN adună cele mai trăznite deserturi, pregătite și personalizate pentru această sărbătoare înspaimântătoare. Fie că ajunge la o petrecere unde cei mari aleg costume de Halloween sau pur și simplu bună de pozat pentru social media, cutia face furori orice ar fi.

Cei mici sunt si ei nerăbdători să fie ingroziți de aceasta sărbătoare, dar poți alege să fie una placută pentru toată lumea. Deserturile sunt cunoscute ca fiind cele mai căutate accesorii pentru petrecerea de Halloween, iar noi le putem personaliza fară probleme.

Poți alege doar unul sau animite modele din cele prezentate și poți personaliza această cutie. De asemenea, ci aceste căpșuni putem realiza și diferite aranjemente in cutii tematice.

Cutie Căpșuni în ciocolată HALLOWEEN este doar o variantă din ce putem noi realiza, astfel că te așteptăm să ne provoci imaginația. Ne poți scrie un email pe adresa comenzi@joviebelle.ro sau ne poți contacta telefonic pentru mai multe detalii.

De asemenea, te invităm să descoperi colecția noastră de cadouri personalizate chiar aici:https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/colectia-cadouri-pentru-copii/

Halloween-ul este din ce în ce mai des sărbătorit la noi și mereu este nevoie de un desert personalizat pe masură.

Alege să ai un desert personalizat pentru Halloween, iar invitații tăi să aprecieze, pozeze și guste aceste delicioase căpșuni în ciocolată.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cutie Căpșuni în ciocolată HALLOWEEN”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *