Aranjament Capsuni în Ciocolata Personaj Bluey

480,00lei

Numarul minim de ore necesar pentru pregatirea livrarii: 72 ore

Descriere

Aranjament Capsuni în Ciocolata Personaj Bluey este desertul personalizat tematic și special pregătit pentru petrecerea copilului tău. Alege ca în locul tortului aniversar să ai un desert usor de savurat de catre cei mici, dar și de către cei mari.

Aranjament Capsuni în Ciocolata Personaj Bluey a avut peste 70 de căpșuni scăldate în cea mai fină ciocolată belgiană. Personajele din animația preferată a icuțului tău, Bluey și prietenii, sunt figurinele comestibile ce sunt pregătite special pentru acest aranjament. Culori vesele, fructele preferate, ciocolată din belșug și nelipsitele personaje preferate, toate pregătite pentru micuțul tău.

Produsul se comanda cu minim 72 de ore înainte de data la care dorești livrarea sau ridicarea acestuia. Dacă ai totuși o urgență, nu ezita să ne contactezi telefonic și împreună putem găsi o variantă potrivită pentru tine.

Prețul afisșat este pentru varianta ca in imagine, cu un număr mare de fructe, dar se poate realiza și la dimensiuni mai mici. Pentru acest lucru este necsară o discuție înainte cu noi și pregătim desertul și aranjamentul perfect pentru tine.

Dacă dorești alte personaje, nu ezita să ne scrii dorintele tale sau chiar ne poți contacta telefonic. Pentru mai multe modele, te invităm să vezi întreaga colecție chiar aici:https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/colectia-cadouri-pentru-copii/

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Aranjament Capsuni în Ciocolata Personaj Bluey”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *