Cană Căpsuni în ciocolată Moș Nicolae

(O recenzie client)

230,00lei

Numarul minim de ore necesar pentru pregatirea livrarii: 48 ore

Descriere

Cană Căpsuni în ciocolată Moș Nicolae, cadoul delicios cu un mesaj personalizat ce smulge zambete de la prima vedere. Ne place sa credem că am reușit să creem cele mai frumoase cadouri pentru perioada Crăciunului, dar și inpirate din dorințele voastre. Cana cu delicioasele căpșuni învelite în ciocolată este un cadou 2 în 1, dulciuri și un obiect amintire. Mesajul Dragă Mosule, am fost foarte cuminte (săptămâna asta) este și el un deliciu și smulge cele mai frumoase zâmbete.

Cană Căpsuni în ciocolată Moș Nicolae estec cadoul ce se ambalează în folie transparentă și în pungă de cadou, iar eticheta poate conține mesajul tău personalizat. De asemenea poți alege să personalizezi acest cadou, tu fiind cel care stabilește detaliile finale (culorile și tipul de ciocolată folosit). Pentru inspirație te invităm să vezi întreaga noastră coleție de cadouri pentru Crăciun chiar aici: https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/colectia-pachete-cadouri-sarbatori/

Cadoul se poate comanda cu minim 48 de ore înainte, iar livrarea se face doar în București sau în apropierea acestuia. Pentru mai multe detalii, ne poti scrie un email pe adresa comenzi@joviebelle.ro sau ne poți contacta telefonic.

Alege un cadou magic, plin de culoare și gust rafinat, pregătit special pentru tine si cei dragi ție. Fiecare produs Jovie Belle este pregătit din suflet, cu drag si dragoste.

 

1 recenzie pentru Cană Căpsuni în ciocolată Moș Nicolae

  1. Mihaela

    Delicios!

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *