Cutie Fructe în Ciocolată Logo Isomat

120,00lei

Disponibil pentru precomandă

Numarul minim de ore necesar pentru pregatirea livrarii: 48 ore

Descriere

Cutie Fructe în Ciocolată Logo Isomat este una dintre variantele cu delicii personalizate pentru o companie mare din industria materialelor de construcții. Și pentru că ne place să personalizăm fiecare produs, nici această cutia nu putea trece de acest proces. Pe lângă logo-ul în format comestibil, culorile ciocolatei sunt special alese să fie din cromatica de brand a companie Isomat.

Cutie Fructe în Ciocolată Logo Isomat este propunerea noastră pentru cadoul oferit partenerilor de afacere sau chiar angajaților. Fructele proaspete sunt învelite într-un strat fin și catifelat din cea mai bună ciocolată belgiană. Pentru această cutie am folosit toate cele trei tipuri de ciocolată, neagră, albă și cu lapte, iar decorul  este ales pentru a avea diferite texturi și gusturi.

Oricare ar fi dorința ta, în laboratorul nostru orice idee prinde contur și devine desertul personalizat pentru compania ta. Cadourile corporate au fost mereu o provocare, dar ce ne place cel mai mult este să realizăm împreună un desert ce poate fi cadoul perfect.

Te invităm să ne contactezi pentru o feortă personalizată, produsul din imagine fiind unicat și cu titlu de prezentare. Pentru o comanda mai mare avem nevoie de mai mult de 48 de ore și putem discuta despre discount-uri oferite în funcție de cantitate.

Pentru alte variante personalizate te poți inspira din colecția noastră prezentă chiar aici:https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/colectia-cadouri-corporate/?orderby=date

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cutie Fructe în Ciocolată Logo Isomat”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *