Cutie Căpșuni Mărțișor Trifoi și Narcisă

48,00lei

Numarul minim de ore necesar pentru pregatirea livrarii: 48 ore

Descriere

Cutie Căpșuni Mărțișor Trifoi și Narcisă este cadoul pe care îl propunem pentru sărbătoarea cea mai frumoasă a primăverii. O cutie în care așezăm 3 sau 4 căpșuni (în funcție de dimeniunile acestora) și pe care le decorăm tematic. Decorul este realizat manual, fiecare trifoi, buburuză și narcisă fiind realizate din pastă de zahăr și pictate manual. Căpșunile proaspete sunt glasate și răsfățate în cea mai fină ciocolată belgiană și sunt pregătite să fie cadoul perfect.

Cutie Căpșuni Mărțișor Trifoi și Narcisă poate fi varianta potrivită pentru a fi oferită doamnelor și domnișoarelor din viața ta, fie ele colege, angajate sau chiar partenere de afacere. Dacă dorești să personalizezi acest produs, ne poți scrie un email pe adresa comenzi@joviebelle.ro sau ne poți contacta telefonic. Cele 3 căpșuni sunt glasate în toate cele trei tipuri de ciocolată, neagră, albă și cu lapte, iar decorul este ales cu grijă pentru a fi cadoul perfect.

Pentru inpirație poți găsi aici mai multe variante și propuneri ale cadourilor create în atelierul nostru dulce: https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/colectia-cadouri-pentru-ea/

Trifoiul este un simbol al norocului și al bunăstării, iar narcisa este o floare specifică primăverii, astfel că cele doua detalii sunt potrivite pentru cadoul de Mățișor.

Alege să faci un cadou deosebit, cu un gust rafinat, decorat și personaliat tematic.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cutie Căpșuni Mărțișor Trifoi și Narcisă”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *