Cufăr Căpșuni în Ciocolată Élégance

360,00lei

Numarul minim de ore necesar pentru pregatirea livrarii: 48 ore

Descriere

Cufăr Căpșuni în Ciocolată Élégance, un deliciu cu parfum de trandafiri și gust divin de ciocolată belgiană. Cadoul pentru Ea, femeia dragă și specială din viața ta merită un cadou deosebit, astfel că propunerea noastră este perfect potrivită.

Cufăr Căpșuni în Ciocolată Élégance adună mireasma trandafirilor roșii și catifelați, alaturi de cei albi și puri, iar căpșunile în ciocolată sunt piesa centrală. Un astfel de cadou nu se uită ușor și este apreciat chiar și de cele mai exigente gusturi.

Ciocolata folosită este din toate cele trei tipuri, nragră, cu lapte și albă, iar detaliile finuțe și elegante scot în avedentă fiecare capșună. Roșu și alb, mereu un contrast preferat al doamnelor, iar dacă acesta presupune căpșuni, ciocolată și trandafiri, alegerea este una perfectă.

Dacă dorești să personalizezi acest produs, ne poți scrie un email pe adresa comenzi@joviebelle.ro sau ne poți suna oricând. De asemenea, mentionam ca florile pot fi diferite ca nuanta și forma. Produsul se livrează doar în București și Ilfov.

Pentru mai multe produse destinate Ei, poți vedea aici mai multe variante propuse de catre noi:https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/colectia-cadouri-pentru-ea/

Alege să trimiți un cadou deosebit, cu un gust aparte și care impresionează încă de la prima vedere. Alege căpșunile în ciocolată și florile proaspete Jovie Belle.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cufăr Căpșuni în Ciocolată Élégance”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *