Candy Bar Nunta Domeniile Saftica

Descriere

Candy Bar Nunta Domeniile Saftica a fost cu siguranta pentru noi una dintre cele mai frumoase provocari. De ce? Pentru ca am avut ocazia sa realizam produsele noastre delicate pentru un cuplu tare frumos si de care ne-am indragostit. Cand doi tineri care se iubesc aleg sa isi uneasca destinele si fac in acelasi timp o echipa grozava, nici evenimentul lor drag nu poate arata diferit.

Candy Bar Nunta Domeniile Saftica a spus povestea celor doi tineri, fiind o masa eleganta, rafinata, intr-un loc de poveste. Apropo de acest aspect, cu toate ca nu suntem colaboratori, recomandam cu drag aceasta locatie.

Deserturile unui candy bar sunt intotdeauna alese impreuna cu clientii, atat in functie de numarul de invitati, locatie, tematica si bineinteles buget.

Se stabileste o degustare, ulterior decizia privind sortimentele finale ale produselor este cea a mirilor.

Ce recomandam noi? In primul rand ca aceasta masa cu deserturi sa spuna o poveste dulce si bineinteles sa fie in ton cu locatia.

Poti vedea mai multe variante si idei de candy bar chiar aici:https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/candy-bar/

Fiecare poveste trebuie sa fie unica, asa cum fiecare candy bar trebuie sa spuna cea mai frumoasa poveste a celor doi tineri insuratei.

Ne poti scrie un email pe adresa comenzi@joviebelle.ro pentru o cerere de oferta. Avem nevoie sa stim numarul de invitati, data pentru care ai nevoie si bineinteles daca exista o tematica si o dorinta privind produsele.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Candy Bar Nunta Domeniile Saftica”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *