Perete Baloane de tip Photo corner

Descriere

Perete Baloane de tip Photo corner este detaliul colorat al petrecerii tale si poate fi personalizat cum doresti. Acest tip de aranjament este in trend si poate fi un photo corner perfect pentru petrecerea ta. Culorile baloanelor se pot schimba si personaliza, iar detaliile mici de asemenea.

Perete Baloane de tip Photo corner inseamna coltul colorat vesel si pregatit sa intampine toti invitatii tai. Fie ca este vorba de un botez, o nunta, aniversare sau chiar o petrecere corporate, acest perete este intotdeauna o idee buna.

Pentru fiecare candy bar realizat am facut si aceste aranjamente din baloane, asa ca te invitam sa vezi si colectia dulciurilor pregatite:https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/candy-bar/

Cu alte cuvinte, de decorul si dulciurile personalizate pentru petrecerea ta ne ocupam noi, echipa mereu vesela Jovie Belle.

Pretul pentru acest perete din baloane difera in functie de culorile acestora (auriul, argintiul, negru sunt mai scumpe) si de dimensiunile lui. Pretul porneste de la 800 lei si poate ajunge la 1200-2000 lei. Hai sa facem cunostinta si impreuna sa realizam o petrecere pe care sa o tina minte toata lumea.

Pentru aceste produse avem nevoie de o comanda confirmata cu cel putin 5 zile inainte de eveniment. Cu cat mai din timp, cu atat mai bine.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Perete Baloane de tip Photo corner”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *