Arcada Cerc Baloane Baby Olive

Descriere

Arcada Cerc Baloane Baby Olive este perfecta pentru petrecerea de botez fiind personalizabila in culorile pe care le doresti. Sunt foarte multe detalii care pot fi atasate acestei arcade si poate fi coltul perfect pentru poze.

Arcada Cerc Baloane Baby Olive poate fi continuarea in culorile si tematica candy bar-ului pentru petrecere. Baloanele pe care le folosim sunt de cea mai buna calitate pentru a rezista bine si pentru a fi in culori perfect potrivite cu restul petrecerii.

Ghirlandele de baloane sunt in trend si nelipsite de la petrecerile de botez sau chiar nunta. Devin foarte usor un photo corner de exceptie si sunt foarte usor personalizabile cu diferite detalii.

Pretul porneste de la 600 lei, insa poate ajunge si la 1500 lei in functie de detaliile finale si de locatia unde se amplseaza. Ne poti scrie cererea ta de oferta pe adresa comenzi@joviebelle.ro si ne ocupam sa iti raspundem in cel mai scurt timp.

Poti vedea si colectia de candy bar potrivita cu aceste arcade chiar aici:https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/candy-bar/

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Arcada Cerc Baloane Baby Olive”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *