Căpșuni în ciocolată I Love You

160,00lei

Stoc epuizat

Descriere

Căpșuni în ciocolată I Love You este cana în care așezăm delicioasele fructe proadspete, răsfățate în cea mai fină ciocolată belgiană. Mesajul de pe cană este unul standard, dar tu poți alege să personalizezi mesajul pictat manual, așezat între deliciile mici și prețiose.

Căpșuni în ciocolată I Love You nu este doar un simplu cadou, ci reprezintă o variantă dulce și rafinată, pregătită special pentru a sărbători dragostea. Alege pentru Ziua Îndrăgostiților un cadou magic, plin de gust, dar și un produs care poate rămâne o amintire frumoasă.

Acest produs se poate comanda cu 48 de ore înainte, însă pentru o urgență cel mai bine este să ne contactezi telefonic. Căpșunile prezente în acest aranjament sunt glasate în toate cele trei tipuri de ciocolată, albă, neagră și cu lapte, dar tu poți alege să personalizezi. De la culori până la tipul de ciocolată, toate pot fi alese în funcție de preferințele tale.

Alege să personalizezi produsul, iar pentru inspirație poși vedea colecția noastră chiar aici:https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/colectia-cadouri-pentru-ea/

Poți alege să ridici tu produsul sau poți opta pentru serviciul de livrare. Acesta este disponibil doar pentru București și Ilfov.  Alege să faci un cadou unic, realizat cu toată dragostea din lume și special creat pentru această sărbatoare.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Căpșuni în ciocolată I Love You”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *