Cutie Capsuni in ciocolata Mesaj Personalizat

(O recenzie client)

130,00lei

Numarul minim de ore necesar pentru pregatirea livrarii: 24 ore

Descriere

Cutie Capsuni in ciocolata Mesaj Personalizat este o altă cutie pe care o recomandăm atunci când dorești să trimiți un cadou cuiva drag. Mesajul, așa cum spune și denumirea produsului, se poate personaliza. Ceea ce nu încape ca litere peste căpșuni, se poate picta manual pe o placuță din pastă de zahăr.

Cutie Capsuni in ciocolata Mesaj personalizat conține 20 sau 25x de căpșuni învelite în ciocolată și se poate personaliza în funție de dorințele tale. Căpșunile sunt îmbrăcate în toate cele trei tipuri de ciocolată, albă, neagră și cu lapte, cea albă putând fi și cea personalizată sau colorată diferit.

Produsul se poate comanda cu 24 de ore înainte de data la care dorești livrarea, însă cel mai bine este să te asiguri că o faci din timp. Produsul poate fi livrat doar în București și Ilfov, iar de acest lucru ne ocupăm chiar noi.

Dacă dorești o varintă personalizată, ne poți contacta telefonic sau pe adresa de email comenzi@joviebelle.ro. De asemenea, te invităm chiar aici pentru a vizualiza câteva propuneri de unde te poți inspira:https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/colectia-cadouri-pentru-el/

Alege un cadou personalizat, un desert perfect de servit, indiferent de ocazie. Cutia cu căpșuni în ciocolată belgiană este cu siguranță desertul fresh și potrivit pentru orice tip de aniversare.

1 recenzie pentru Cutie Capsuni in ciocolata Mesaj Personalizat

  1. Silvia (proprietar verificat)

    Cele mai bune capsuni!! Absolut delicioase 🫶🏽💗💞🤍

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *