Cutie Capsuni in Ciocolata Fotbal

160,00lei

Numarul minim de ore necesar pentru pregatirea livrarii: 24 ore

Descriere

Cutie Capsuni in Ciocolata Fotbal sau mai bine spus cum doua echipe de fotbal se intalnesc intr-o lume dulce. Cutia contine capsuni invelite in ciocolata si personalizate in culorile si detaliile specifice celor doua echipe.

Cutie Capsuni in Ciocolata Fotbal a fost cutia cadou realizata pentru doi pasionati ai sportului pentru ziua lor aniversara. Juventus, Liverpool, Mancester, Barcelona sau oricare ar fi echipa favorita, toate se pot regasi in aceasta cutie.

Oricare ar fi tematica sau ideile tale, toate se pot transforma intr-un cadou personalizat si pregatit special pentru tine. O cutie in care asezam delicioasele capsune invelite in ciocolata si pe care avem detalii personalizate este intotdeauna o idee grozava. Cadourile sau deserturile sunt placerea noastra si se regasesc in colectii special create pentru tine.

Daca doresti sa te inspiri pentru o varianta personalizata, te invitam sa vezi aici cateva optiuni: https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/colectia-cadouri-pentru-el/

Poti opta pentru serviciul de livrae la domiciliu, surpriza pentru cel drag sau ridicare de la sediul nostru. Indiferent de alegere, suntem disponibili pentru a fi parte la momentele tale frumoase.

Alege un cadou deosebit, special pregatit pentru fiecare comanda si intotdeauna dichisit cum stim noi mai bine. Ai o idee? Atunci asteptam sa ne contactezi cat mai curand.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cutie Capsuni in Ciocolata Fotbal”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *