Cutie Căpșuni Cadou pentru Nași

200,00lei

Numarul minim de ore necesar pentru pregatirea livrarii: 24 ore

Descriere

Cutie Căpșuni Cadou pentru Nași este modalitatea perfecta de a adresa cea mai frumoasa intrebare. Nasii sunt parintii spirituali si singurii pe care ii putem alege, iar intrebarea merita un cadou special.

Cutie Căpșuni Cadou pentru Nași este creata special pentru aceasta ocazie, dar poate fi personalizata. Tu comanzi si poti alege culorile, tipul de ciocolată sau chiar mesajul. Cutia se poate comanda si livra doar în București și Ilfov. Comanda se plasează cu 24 de ore înainte de data la care doresti livrarea sau ridicarea produsului.

Ne place tare mult să facem parte la momente speciale și să fim partași la suprize pentru cei dragi. Promisiunea noastra este implicarea totală și crearea unui produs special personalizat pentru tine. Fiecare căpșună este învelită în cea mai fină ciocolată belgiană și este personalizată cu decor divers.

Pentru personalizarea produsului te invităm să vizualizezi întreaga colecție chiar aici:https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/cutii-cadou-capsuni-in-ciocolata/

Alege un mod inedit de a surprinde pe cei dragi cu un cadou personalizat. Căpșunile în ciocolată belgină sunt întotdeauna potrivite pentru orice tip de eveniment, fiind un desert ușor și rafinat.

Dacă ai întrebări, nu ezita să ne contactezi, atât pe adresa de email, cat și telefonic. Suntem pregătiți să iți oferim desertul personalizat așa cum iți dorești.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cutie Căpșuni Cadou pentru Nași”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *