Cufăr Căspușuni în ciocolată La guitare

320,00lei

Numarul minim de ore necesar pentru pregatirea livrarii: 48 ore

Descriere

Cufăr Căspușuni în ciocolată La guitare este produsul personalizat pentru El, iubitorul muzicii și al ciocolatei. Căpșuni proaspete glasate într-un strat generos de ciocolată, fructe de padure și o chitara realizata manual din pastă de zahar sunt elementele acetui cadou unic.

Cufăr Căspușuni în ciocolată La guitare este cadoul perfect și potrivit pentru barbatul ce iubește muzica și mai ales pentru cel pasionat de chitara clasică. Culorile, tipul de ciocolată sau chiar figurina chitară pot fi personalizate și alese astfel încât să fie cadoul perfect pentru El.

În acest cufăr sunt adunate căpșunile proaspete glasate în toate cele trei tipuri de ciocolată, însă putem găsi și alte variante de culori sau gusturi. Dacă dorești să personalizăm acest produs te rugăm să ne scrii pe adresa de email sau să ne contactezi telefonic.

Pentru a găsi mai multe variante, te invităm să vezi întreaga colecție chiar aici: https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/colectia-cadouri-pentru-el/

Ne place să fim părtași la cele mai frumoase momente și ne place să realizăm cadouri unicat, mereu personalizate pentru cei dragi ție. Astfel te invităm să aducem zâmbete, bucurie și un gust deosebit în dar persoanei iubite din vița ta. Alege un cadou unic, personalizat și dichisit până la cel mai mic detaliu.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cufăr Căspușuni în ciocolată La guitare”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *