Aranjament Căpșuni în Ciocolată Gentleman

290,00lei

Numarul minim de ore necesar pentru pregatirea livrarii: 48 ore

Descriere

Aranjament Căpșuni în Ciocolată Gentleman este cadoul perfect pentru El, cel care iubește un dulce rafinat și un wiskey consacrat. Într-o cutie de catifea de culoare verde, am așezat peste 35 de căpșuni învelite în cea mai fină ciocolată belgiană și sunt decorate potrivit cu restul detaliilor.

Aranjament Căpșuni în Ciocolată Gentleman conține o sticla miniatura de wiskey J&B, iar ciocolata este predominant cea cu lapte și cea neagră, cu texturi și gusturi diferite. Pentru El, barbatul pentru care îți dorești un cadou deosebit și personalizat.

Produsul se comanda cu minim 48 de ore înainte de data la care dorești livrarea: de livrarea lui ne ocupăm chiar noi, fiind disponibilă chiar și opțiunea de livrarea surpriză sau anonimă.De asemenea, acest produs poate fi personalizat, atât culorile, cât și tipul de ciocolată folosit. Pentru a te inspira, te invităm să vizualizezi aici câteva opțiuni: https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/colectia-cadouri-pentru-el/

Dacă dorești mai multe informații sau idei despre cum poate fi personalizat acest produs, nu ezita să ne contactezi. Împreună putem crea propriul tău cadou, unul cu un gust rafinat și personalizat așa cum îți dorești.

Căpșunile în ciocolată sunt un desert perfect de savurat, idiferent de ocazie, iar alaturi de alcool, ele dunt un adevarat deliciu.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Aranjament Căpșuni în Ciocolată Gentleman”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *