Cutie Căpșuni Unicorn Fabulous Mare

160,00lei

Numarul minim de ore necesar pentru pregatirea livrarii: 24 ore

Descriere

Cutie Căpșuni Unicorn Fabulous Mare este varianta dublă cu deliciile personalizate pentru copii. Fabuloasa făptură, unicornul magic, este mereu un deliciu pentru fetițe și nu numai. Dar când acest unicorn ascunde și căpșuni deliciose învelite în ciocolată, atunci deliciul este complet.

Cutie Căpșuni Unicorn Fabulous Mare se poate personaliza în funție de dorințele tale, astfel că ne poți scrie ideile tale pe adresa de email comenzi@joviebelle.ro.

Produsul se comanda cu 24-48 de ore înainte de data la care dorești livrarea produsului. Livrarea se poate efectua doar în București și Ilfov deoarece se face cu masinile proprii.

Căpșunile proaspete au fost și sunt mereu un deliciu și fructul preferat al celor mici. Dar daca acestea prind forma unicornilor cu sclipici și magie, deliciul este pe măsură. Dacă nu te-ai hotărât, atunci te invităm să vezi întreaga colecție chiar aici: https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/colectia-cadouri-pentru-copii/

Alege un desert personalizat, sănătos pentru copii și perfect de pozat și degustat rapid. Căpșunile în ciocolată belgiană sunt un deliciu perfect de savurat, indiferent de ocazie. Dacă ai o altă idee de peronalizare, nu ezita să ne contactezi, iar împreună putem crea delicul perfect personalizat.

Idiferent de ocazie, căpșunile în ciocolată sunt mereu pe placul copiilor și o bucurie pentru aceștia.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cutie Căpșuni Unicorn Fabulous Mare”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *