Cufăr Căpșuni în Ciocolată Freesias Bouquet

630,00lei

Stoc epuizat

Descriere

Cufăr căpșuni în ciocolată Freesias Bouquet este un cadou plin de culoare, parfum și eleganță. Rafinamentul și gingășia florilor de primavara sunt puse în valoare de gustul și parfumul căpșunilor proaspete pe care le răsfățăm în cea mai fină ciocolată belgiană. Indiferent de anotimp, freziile aduc parfumul lor deosebit în dar alaturi de căpșunile glasate în ciocolată și pe care le colorăm în ton cu florile. Daca ești în cautarea unui cadou deosebit care să impresioneze vizual, dar și printr-un gust rafinat, atunci acest produs este cu siguranță alegerea potrivită. Ne place să personalizăm fiecare produs care pleacă din laboratorul nostru, astfel că ne poți provoca imaginația și creativitatea. Așteptăm să ne scrii pe adresa comenzi@joviebelle.ro sau ne poși contacta telefonic.

Confirmarea comenzii se face dupa ce avem siguranța ca florile sunt pe stoc la furnizor, iar culorile pot fi diferite în funție de stocul la momentul respectiv. Produsul se poate livra doar în București sau în Ilfov, iar acesta are nevoie de cel puțin 72 de ore pentru a fi gata.

Cufăr căpșuni în ciocolată Freesias Bouquet este despre eleganță, rafinament, gust divin și un răsfăț al tutoror simțurilor. Alege să dăruiești un cadou unic, de fiecare dată realizat cu toata dragostea și atenția noastră.

Te invităm să vizualizezi mai multe variante din care te poți inspira, chiar aici: https://www.joviebelle.ro/categorie-produs/colectia-cadouri-pentru-ea/

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cufăr Căpșuni în Ciocolată Freesias Bouquet”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *